Integritetspolicy 

Behandling av personuppgifter på www.malinfylking.com                                                                                                                                  23 mars 2021


För Malin Fylking är personlig integritet viktigt. Jag eftersträvar en hög nivå av dataskydd. I denna policy förklarar jag hur vi samlar in och använder personuppgifter. Jag beskriver också dina rättigheter och hur du kan göra dem gällande. 


Du är alltid välkommen att kontakta mig om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter. Kontaktuppgifter står sist i denna text. 


Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter? 


Personuppgifter är alla uppgifter om en levande fysisk person som direkt eller indirekt kan kopplas till den personen. Det handlar inte bara om namn och personnummer utan även om till exempel bilder och e-postadresser. 


Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna i IT-systemen, oavsett om det handlar om mobila enheter eller datorer. Det handlar om till exempel insamling, registrering, strukturering, lagring, bearbetning och överföring. I vissa fall kan även manuella register omfattas. 


Personuppgiftsansvarig


För de behandlingar som sker inom www.malinfylking.com verksamhet är Malin Fylking personuppgiftsansvarig.


Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och varför?


Vi tar emot, samlar in och lagrar all information du anger på vår webbplats eller tillhandahåller oss på något annat sätt. Dessutom samlar vi in ​​den Internetprotokoll (IP) -adress som används för att ansluta din dator till Internet; logga in; e-postadress; Lösenord; dator- och anslutningsinformation och köphistorik. Vi kan använda programvaruverktyg för att mäta och samla in sessionsinformation, inklusive sidans svarstider, besökslängd på vissa sidor, sidinteraktionsinformation och metoder som används för att bläddra bort från sidan. Vi samlar också in personligt identifierbar information (inklusive namn, e-post, lösenord, kommunikation); betalningsinformation (inklusive kreditkortsinformation), kommentarer, feedback, produktrecensioner, rekommendationer och personlig profil.


Min hemsida är skapad på wix.com som är 100% engagerad i dataskydd. De välkomnar därför den allmänna dataskyddsförordningen (även känd som GDPR), som godkändes och antogs av Europeiska unionen (EU).


Hur vi samlar in information
När du genomför en transaktion på vår webbplats, som en del av processen, samlar vi in ​​personlig information du ger oss, såsom ditt namn, din adress och din e-postadress. Din personliga information kommer endast att användas av de specifika skäl som anges ovan.


Varför samlar du in sådan personlig information?
Vi samlar in sådan icke-personlig och personlig information för följande ändamål:
Att tillhandahålla och driva tjänsterna;
- För att kunna kontakta våra besökare och användare med allmänna eller personaliserade servicemeddelanden och reklammeddelanden;
- För att skapa aggregerad statistisk information och annan aggregerad och / eller härledd icke-personlig information, som vi eller våra affärspartners kan använda för att tillhandahålla och förbättra våra respektive tjänster;
- För att följa alla tillämpliga lagar och regler.

Aktörer som är självständigt personuppgiftsansvariga 
Vårt företag är värd för Wix.com-plattformen. Wix.com förser oss med onlineplattformen som gör att vi kan sälja våra produkter och tjänster till dig. Dina data kan lagras via Wix.coms datalagring, databaser och de allmänna Wix.com-applikationerna. De lagrar dina data på säkra servrar bakom en brandvägg.


Alla gateway för direktbetalning som erbjuds av Wix.com och används av vårt företag följer de standarder som fastställts av PCI-DSS som hanteras av PCI Security Standards Council, vilket är en gemensam insats av varumärken som Visa, MasterCard, American Express och Discover. PCI-DSS-krav hjälper till att säkerställa säker hantering av kreditkortsinformation av vår butik och dess tjänsteleverantörer.


Hur länge sparar vi dina personuppgifter? 
Vi sparar dina personuppgifter enbart för utskick av informationsmejl. Dina uppgifter raderas när du avslutar din prenumeration. 


Vad är dina rättigheter som registrerad? 
Som registrerad har du enligt gällande lagstiftning ett antal rättigheter. Du har rätt till att få ett utdrag som visar vilka personuppgifter vi har registrerade om dig. Du kan begära rättelse av felaktiga uppgifter och i vissa fall radering.


Kontakta oss vid frågor om hur vi behandlar personuppgifter.
Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter kontakta contact@malinfylking.com som är ansvarig för personuppgiftsfrågor.
Vi kan komma att göra ändringar i vår integritetspolicy. Den senaste versionen av integritetspolicyn finns alltid här på webbplatsen/i personalhandboken